Onze praktijk

Onze praktijk

Vanaf mei 2002 is onze praktijk gevestigd aan de Smeepoortenbrink 20 te Harderwijk. In dit ruime moderne praktijkgebouw kunnen wij u de zorg op een optimale wijze verlenen.

De praktijk is zo gebouwd dat overzichtelijk en efficiënt werken mogelijk is. Dit sluit volledig aan op onze manier van werken. Wij willen klaar staan om tandheelkundige hulp te bieden in al zijn facetten. Daartoe hebben wij verschillende disciplines in huis. Er zijn momenteel 3 tandartsen, 3 preventie assistentes, een mondhygiënist, een balie medewerkster, diverse assistentes en een praktijk manager werkzaam. Voor prothetische voorzieningen werken we samen met diverse tandtechnische laboratoria. Op het gebied van implantologie hebben wij een nauwe samenwerking met kaakchirurgen / implantologen.

Voor ons staat de zorg voor de patiënt centraal. Daarom zullen wij er ons altijd voor inspannen om helder te krijgen wat voor u als patiënt belangrijk is en bij tandheelkundige problemen in overleg met u een weg naar de beste oplossingen en behandelingen te zoeken. Een duidelijke informatie hoort daar uiteraard bij!